Beoordelingen van Wereld Geluk Groningen

Recente recensies van Wereld Geluk Groningen

5 sterren na 81 reviews

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas 3 x de bami, niet zo besteld. Het eten was ook niet erg warm helaas Smaak is goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er perfect uit en smaakte heerlijk!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en meer dan genoeg voor twee personen. En de bestelling was stipt op tijd . Gewoon super ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging . Kleine opmerking, graag minder olie gebruiken bij de nasi en mifang voor de rest prima eten.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bezorgd, bij volgende bestelling lossen we het wel op als antwoord na te hebben gebeld.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De combinatie maandmenu en sushi was prima. Was meer dan genoeg.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed , zo blij dat we nog kunnen afhalen. Zeer klantvriendelijk wij duimen dat ze gauw weer open mogen !!!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was heerlijk. Goed stevig gedraaid en lekker vers

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerst 20 minuten moeten wachten in een steenkoud restaurant terwijl we toch erg ver vantevoren hadden besteld. De bananen zagen er niet uit smakelijk uit. Kroepoek was niet lekker. Sushi was erg lekker. Jammer dat de bestelde sambal er niet bij werd geleverd.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi opgehaald vandaag. Super vers. Top.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk we hadden het maandmenu besteld๐Ÿ‘Dit menu is echt heel lekker en ruim voldoende voor twee personen ๐Ÿ˜˜

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer prima in orde. Ronde schaal staat ook leuk op de tafel.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi ๐Ÿ‘

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor een goede prijs. Al meerdere malen opgehaald. Staat keurig klaar. Ik zeg doen!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Op de afgesproken tijd klaar.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee takeawayboxen besteld en een loempia en soep. De boxen waren dit keer erg smaakloos en bijna zonder saus en groenten. We konden niets een de twee verschillende smaken onderscheiden. Eten was verder goed maar de boxen waren onder de maat. Was er een andere kok?

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en netjes

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten TOP

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd bezorgd en smaakte stuk voor stuk goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd heel snel bezorgd. Wereld geluk is zeker een aanrader

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We hebben genoten van ieder gerecht en er was genoeg voor ieder die er was. We kunnen er zog n x van eten zelfs. Geweldige service vriendelijke mensen. Dankjullie wel voor dit lekkere menu.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was vers en lekker en niet duur! Wij zijn alleen wel gewend dat er in die California Rolls etc iets van saus zit, mayonaise oid. Dat was hier niet het geval. De nasi was erg kaal (stukjes prei en ei op 1 hand te tellen, verder alleen gewoon rijst). Saus van de Babi Pangang was zo dun, leek net soep. Smaak wel ok.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, top๐Ÿ‘ zal het doorgeven aan vrienden en familie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goed gevuld Vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zo als altijd ๐Ÿคฉ

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. Vers goed in gedraaid en goed gevuld

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weder weer een overheerlijke maaltijd besteld bij het Wereldgeluk restaurant. Het was zoals iedere keer weer een "TOP" maaltijd en wij hebben er weer van genoten. Wij blijven vaste klant bij dit geweldige restaurant en bevelen het iedereen aan.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zag er netjes en verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had het maandmenu besteld met tomatensoep. Het zag er allemaal weer zeer verzorgd uit en zoals gewoonlijk was het weer smullen.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch lekker en meer dan genoeg voor twee personen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was wel okรฉ maar ook niet heel bijzonder. Bezorger kon het op een of andere rare manier moeilijk vinden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, goed warm en snel รฉn netjes bezorgd. Nu we niet naar het restaurant kunnen, laten we het bezorgen.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bamie en Mihoen met ossenhaas laten bezorgen. Zoals altijd hebben we heerlijk gegeten. De bezorging was erg snel en het was lekker warm. De bezorger was erg vriendelijk. Ik vind het helemaal top!!! Volgende keer ga ik weer bij Wereld-geluk bestellen!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker maar zowel de kip als bami mogen wat mij betreft wel kleiner/korter worden gesneden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden weer een bestelling geplaatst en het eten was weer, zoals altijd, overheerlijk en met veel zorg en passie bereid. Chapeau voor de zeer vriendelijke eigenaren en hun personeel.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Maar een halve beker ajam pangang saus op een grote bak van 11,50. Loempias vergeten.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd voor een eerlijke prijs.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging Kwalitatief goede maaltijd. Bestel zeker volgende keer weer bij Wereldgeluk!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tomatensoep was zo zoet dat het echt niet meer lekker was de nasi en bami is gewoon mie en rijst met een paar stukjes prei erin weinig smaak de groenten waren wel goed van smaak en de ossenhaas was taai ga hier zeker niet weer bestellen

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben gisteravond weer genoten van het overheerlijke eten bereid door de koks van het Wereldgeluk Restaurant. Wij zijn erg blij dat het restaurant zijn deuren weer opent op 1 juni en wij wensen de eigenaren veel succes toe.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelf afgehaald. Was goed warm, ruime porties. Leuke mensen die het restaurant runnen.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede website, voldoende mogelijkheden om te kiezen!! Absoluut een aanrader!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en het bezorgen ook lekker snel.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Had al een bestelling geplaatst ondanks dat ik nog wat vergeten was te bestellen kon ik 10 minuten later ophalen volgens de website. Ik heb ik alles in 1x op kunnen halen. Echt heerlijk gegeten hele ruime porties waarvan je nog een keer ruim kunt eten

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakt altijd overheerlijk en het is met passie bereid, maar wij missen toch de gezelligheid en de klantvriendelijkheid als wij eten bij het Wereldgeluk Restaurant. Ik hoop dat zij spoedig het restaurant weer mogen openstellen.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten zowel de afhaalmaaltijden als het restaurant ook vriendelijk personeel en lieve eigenaren

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

prima geregeld heel fijn

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer nette zaak en vriendelijk personeel

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer, een aanrader voor iedereen die in deze nare tijd even een beetje wereldgeluk wilt proeven. Hoop dat we snel weer in het restaurant mogen aanschuiven.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gesmuld van de voortreffelijke Chinese maaltijd die ik online had besteld bij het Wereldgeluk restaurant. De bestelling was op de afgesproken tijd gereed en warm. Chapeau voor de eigenaren en ik kom volgende week weer.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Rijst was wat aan de dikke kant en weinig saus verder helemaal top!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten alleen vonden wij de groente te grof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, het was heerlijk, goed warm en het stond netjes klaar. Wij zijn fan van wereldgeluk met ons gezin. Vooral onze jongste esmay 8 jaar vindt het geweldig om bij jullie te eten

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak, niet te vet. Lekkere Chinees

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet doorgekomen door een internetstoring. Ondanks dat niet te lang gewacht op de bestelling.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Recensie naar bestelling van 23-12. Eten is qua prijs-kwaliteitverhouding super! Helaas werd de bestelling uiteindelijk pas naar 3 uur geleverd. Volgens Werelgeluk hadden ze geen online bestellingen aan kunnen nemen afgelopen weekend, en had dit online moeten staan. Half 5 besteld. Online bestellingen worden vanaf half 6 geleverd. Dus geduldig af gewacht tot 6 uur. Toen even gebeld of de bestelling onderweg was. Werd mij verteld dat deze net 2 min. de deur uit was. Dus nog even geduld. Vervolgens na een half uur weer gebeld. Deze bestelling was blijkbaar voor een andere klant want de bezorgster was net weer terug van de enige levering, die ze hadden die avond. Mijn bestelling is schijnbaar niet binnen gekomen, ondanks dat ik een bevestiging heb gehad. Uiteindelijk mijn bestelling doorgemaild en is de bestelling alsnog binnen een half uurtje bezorgd. Wel wat gemengde gevoelens over dit gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij en vooral onze kinderen zijn super fan. nu voor het eerst laten bezorgen en ook hier zijn wij dik tevreden. geweldig

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor 2 personen rijsttafel besteld en het was super lekker en genoeg voor ons en ook nog voor de beide kinderen. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Maandmenu besteld op de koopavond. Was ruim voldoende voor 2 personen. Fijne mix van gerechten en de vooral de gebakken bananen waren heerlijk:)

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima geleverd, Heerlijk gegeten.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde te lang. Wij hebben bijna 1,5 uur moeten wachten voordat het eten kwam. Het eten was op zich wel lekker, volgende keer wat minder olie gebruiken bij de wokgerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een drukke dag toch snelle bezorging. Kip satรฉ was flauw van smaak en droog. Ossenhaas was beetje slijmerig maar goed van smaak. Ajam pangang was top ! Al met al goed eten (nu 3 x besteld).